Eu sunt mamă. Aşadar, mai e ceva de spus? Da. Cred, totuşi, că mai am multe de spus. Nimic nu este uşor în viața aceasta. Cu cât încercăm mai mult şi mai multe, cu atât mai bine. Te trezeşti de dimineață, rutina se instaleaza rapid, nici nu ai timp să te întinzi încă puțin, nici să mergi întâi pe la baie, fiindcă copilul ți-a luat-o înainte. Pfff…schimbat, spălat, hrănit, hai să vorbim, hai să ne jucăm, facem prânzul, apoi ceva teme, citim, iar ne jucăm, mai şi mâncăm câte ceva, ieşim afară, ne spălăm, ne culcăm… şi tot aşa…Viața pare plictisitoare, asa e? Barbații vor raspunde, poate, „da”, femeile vor spune „să vedem”…”a, nu, nu avem timp să ne plictisim defel.”.
Tot ce nu te omoară, te întăreşte, aşa se spune?

Nu. Fiecare zi a mea este diferita, frumoasă, în felul ei aparte, alături de copiii mei. Tot ce fac cu ei, lângă ei, este minunat. Atâta iubire avem de dăruit, atâta piele de mirosit şi pupat, atâtea îmbrățişări de oferit…Ne simțim reciproc şi atunci când suntem fericiți şi, mai cu seamă, atunci când suntem trişti. Dar ştiți ce? Avem timp şi pentru noi.

Oferind, ne împlinim pe noi. Împărțind viața împreună, asta ne face fericiți şi datori să creăm o lume frumoasă, prin iubire, cu joc şi joacă, cu vorbe bune, cu ideei de împărtăşit şi de pus în practică laolaltă, cu toții, unul alături de celălalt. Viața noastră este una care merită trăită din plin, pentru că noi ştim să profităm de fiecare moment, bun sau mai puțin bun, iar fiecare zi este o binecuvântare dată de la Dumnezeu. De ce să fim trişti, dacă putem râde cu poftă, de ce să ne legăm de lucrurile mărunte, dacă sunt atâtea lucruri mărețe, în lumea asta mare, care ne fac fericiți şi ne dau şi nouă măreție? Trăind clipa, nu aşa era o vorbă populară?

Deci, să trăim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s